23948sdkhjf

Vill samla branschen till nytt event

Textile Fahion Day and Night är namnet på ett nytt branschevent som TEX by Marketplace Borås arrangerar i slutet av maj. Som namnet antyder handlar det om aktiviteter från morgon till kväll.

Förmiddagen ägnas åt temat förändring i branschen. Före detta partisekreteraren i Moderaterna och numera författaren och rådgivaren Per Schlingmann inleder morgonen med betraktelser på temat. Övriga medverkande är entreprenören och grundaren av Revolutionrace, Pernilla Nyrensten, grundarna till moderaketen Djerf Avenue, Matilda Djerf och Rasmus Johansson, e-handelsexperten Moon-Suck Song och designern Louise Xin.

– Tanken är att skapa ett årligt återkommande branschevent i Borås, där bjuder vi in den lokala, regionala och nationella branschen att samlas under trevliga former och skapa samverkan, säger Patrik Wermelin, projektledare på TEX! del av Marketplace Borås

Under eftermiddagen arrangeras workshops och på kvällen delas en rad nyinstiftade priser ut till personer och företag som har presterat något utöver det vanliga under fjolåret.  Kategroierna är Årets raket, Årets hållbarhetsinspiratör, Årets rookie och Årets legend.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063