23948sdkhjf

Thevea förvärvar influenceragentur

Thevea vill nå ut till fler atleter och influencers med förvärvet av We brand you play.

Thevea brands group, med märken som Tretorn, Sarek och Fjällmark i sin portfölj förvärvar nu influencer- och eventagenturen We brand you play.  

Sedan tidigare har Thevea en verksamhet inom event och media management. Genom förvärvet vill Thevea nå ut till fler atleter och influencers. Företaget ser också synergier inom leadsgenerering, försäljning och internationalisering i förvärvet. 

– Genom förvärvet av We brand you play når vi primärt ut till atleter och influencer och utökar koncernens kunderbjudande genom att täcka in agentur- och eventmanagement. We brand you play kommer direkt att kunna dra fördel av Theveas nätverk och team för att bistå bolaget i deras kommande tillväxtresa. Vi ser förvärvet av We brand you play som ett första steg i den riktning Thevea kommer att ta med den tydliga målsättningen att bygga ett ledande bolag inom dess nisch, säger Vasko Markovski, operativ chef, Thevea brands group i en kommentar.  

Thevea grundades 2020 och har expanderat sedan dess. I slutet på 2021 förvärvades Friluftsvaror. Bolaget gick nyligen ut med ytterligare ett förvärv av nätverksföretaget Alfonso padel & partners. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094