23948sdkhjf

Här är varumärkena som flyttat in hos NK:s nya damplan

Flera nya varumärken och även sälja begagnade accessoarer.

Den 27 april var det premiär för NK:s ombyggda damplan på plan 1. Flera nyheter är på plats, berättar varuhuset i ett pressmeddelande. 

I sortimentet finns internationella varumärken som Off-White, Nanushka, Rotate, Proenza Schouler och Gia Borghini, men även danska Ganni och Samsøe Samsøe samt svenska Rodebjer. Bland accessoarvarumärkena finns Alexander McQueen Eyewear, Bottega Veneta Glasses och Saint Laurent Glasses. Därtill ett utbud avbegagnade accessoarer och väskor från modeplattformen Affordable Luxury.  

Seezona, en marknadsplats som är grundad av Anna-Carina Helander, kommer också att sälja några av plattformens varumärken på damplanet, bland andra Aggi, Dalood, Musier, Belfiori och Aéryne Paris. Det är första gången som Seezona satsar på fysisk försäljning.

En annan nyhet är varumärket Teurn studios som öppnar på en egen yta. Märket är grundat av Arkets chefsdesigner Anna Teurnell, som bland annat också kammat hem Habit modegalans pris Årets designer. 

Ända sedan NK öppnade 1902 har man varit en attraktiv mötesplats och destination för våra besökare, många har en stark relation till varumärket. Att få öppna upp en helt ny del av NK för både inspiration, möten och shopping gör oss väldigt stolta. Nu tar vi klivet in i nästa era av upplevelser tillsammans med våra kunder, både befintliga och nya, säger Henrik Lilja, varuhuschef på Nordiska Kompaniet. 

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078