23948sdkhjf

Båstadgruppen gör förvärv

Båstadgruppen har tagit över alla aktier i Matterhorn.

Bolaget blir ett tilläggsförvärv för Båstadgruppen, som i sin tur ägs av Storskogen. Enligt Båstadgruppens vd Jonas Cedås syftar förvärvet ytterligare till att stärka Båstadgruppens position som en ledande leverantör till industri- och byggfackhandel, delges i ett pressmeddelande.  

Peter och Thomas Bengtsson är ägare av Matterhorn. Peter Bengtsson kommer att fortsätta i sin roll under en övergångsperiod.  

– Vi är övertygade om att Matterhorn kommer att fortsätta att utvecklas väl inom Båstadgruppen och bli ett viktigt komplement till det samlade erbjudandet under Båstadgruppens nuvarande expansiva fas. Vi ser framemot att vara kvar i bolaget för att utveckla Matterhorns erbjudande och samtidigt öka vår marknadstäckning via Båstadgruppens breda kundbas, säger Peter Bengtsson och Thomas Bengtsson i ett pressmeddelande. 

Matterhorn säljer främst ytterkläder till yrkessektorn. Båstadgruppen är en av Nordens ledande återförsäljare av arbetskläder, och säljer märken som bland annat Birkenstock, Björn Borg och Puma.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094