23948sdkhjf

Ny trio till Wood Wood – har utsett ny vd

Det danska varumärket har utsett en ny vd. Från och med den 1 april ska bolaget ledas av Kyrk Macmillan. Han har rekryterats internt och kommer närmast från posten som kommersiell chef på Wood Wood, som han har innehaft sedan 2019. Tidigare har han haft befattningar som försäljningschef på Day Et och Norse Projects.

– Med Kyrk på plats är vi övertygade om att vi kommer att lyckas nå de ambitioner och mål vi har satt upp i vår 2025-strategi, inklusive att fortsätta vårt fokus på att göra Wood Wood till en fantastisk arbetsplats för alla anställda med en öppen och inkluderande kultur, samt att fortsätta den betydande tillväxten och förbättringen av vår lönsamhet, säger Peter Fabrin, bolagets styrelseordförande, i en kommentar.

Förutom ny vd har bolaget även en ny herrdesigner sedan 1 mars; Dominic Huckbody. Han har ett förflutet på Wales Bonner, Givenchy, Martine Rose och Burberry.

Bolagets tredje rekrytering är Lee Goldup, som blir ny inköpschef och som kommer att leda företagets inköpsavdelning, huvudsakligen från London, från och med 1 april. Han kommer senast från rollen som inköpschef på Browns Fashion i London.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.097