23948sdkhjf

Hon ska få fart på Skärholmen centrum igen

Grosvenor Europe satsar på en helt ny ledning för Skärholmen centrum.

Skärholmen centrum, söder om Stockholm, har liksom många andra köpcentrum haft det tufft under pandemin. Fastighetsbolaget Grosvenor Europe har utsett en ny ledning som ska få fart på verksamheten igen.

– Det ska finnas flera anledningar till varför man åker till Skärholmen centrum, säger nya centrumchefen Sanna Sultan till tidingen Mitt i.

Resten av den nya ledningen består av Zainab Ansari, vice teknisk chef, Nicklas Hillerström, teknisk chef, och Frida Wickberg, marknadschef.

Sanna Sultan kommer närmast Newsec, där hon varit centrumchef för Bromma Blocks sedan 2019. Hon har inte någon tidigare anknytning till Skärholmen men ser det som ny och spännande mark.

– Det känns jättebra och väldigt inspirerande för mig att få börja jobba med Skärholmen centrum. Det är ju ett stort centrum med en stolt historia, samtidigt som det är många spännande saker som kommer att hända framöver, säger Sanna Sultan.

Trots att restaurangerna Pitchers, Medelhavet bistro, Le Croissant och The Vietnamese i det tänkta restaurangstråket har stängt och butikslokaler ekat tomma även inne i centrumet så ser Sanna Sultan framtiden an med tillförsikt.

– Jag ser det som en spännande möjlighet att tänka igenom mixen av utbud. Vi tittar inte bara på handel, utan även tjänster. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172