23948sdkhjf

Ny distributör för Cedrico

Fourfield har övertagit den svenska distributionen av norska jackvarumärket Cedrico. Anders Runed, som varit svensk agent sedan 2016, fortsätter som premiumvarumärkets säljare. 

Cedrico, som grundades 2011 av designern Marius Johannessen, erbjuder kvalitetsjackor som vintertid ligger över 5 000 kronor i konsumentledet.

– En del i Fourfields strategi för distributionsverksamheten är att stärka varumärkesportföljen, och vi är därmed glada över att ha etablerat ett samarbete med Cedrico. Vi har fått ett mycket positivt mottagande från kunder och vi ser fram emot att vidareutveckla varumärket på den svenska marknaden under AW22. Som koncern befinner vi oss i en expansiv fas och vår målsättning för 2022 är att omsätta 170 miljoner kronor, säger Fourfields ägare och vd Anette Wesström Sundqvist i ett uttalande.

Fourfieldkoncernen är sedan tidigare distributör för Barbour i Norden och Baltikum och franska JOTT (Just Over The Top) i Norden. Företaget driver även Barbour Flagship Store på Kungsgatan i Stockholm och en outletbutik i Stockholm Quality Outlet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095