23948sdkhjf

Får nyckelroll hos Jollyroom

Jollyroom har värvat ny CTO med ett förflutet hos Revolutionrace.

Jollyroom har värvat Carl Orvinder till posten som utvecklingschef, CTO, för att ”säkra fortsatt lönsam tillväxt” och hos e-handlaren får han ett överordnat ansvar för bolagets IT-strategi.

– Vi är oerhört glada över att välkomna Carl till Jollyroom. Carls gedigna erfarenhet av e-handel, starka meritlista och imponerande verktygslåda kommer att bli ett viktigt tillskott för att realisera vår vision som Europas största barn & babyaktör, säger Mattias Jacobsson, vd på Jollyroom i en kommentar.

Carl Orvinder har ett längre förflutet inom e-handeln och kommer närmast från Abicart, som bygger e-handelsplattformar,  men har även ett förflutet som utvecklingschef, CTO, hos Revolutionrace, där han ska ha byggt upp teknik och verksamhetsstöd från grunden.

– Jollyroom har gjort en fantastisk resa där man också vågat tänka ett steg till och investera i teknik och automation för att fortsätta växa och bli mer effektiva. De känns oerhört spännande att ta ett helhetsgrepp och lyfta den satsningen till nästa nivå, säger Carl Orvinder i en kommentar.

Carl Orvinder tar plats koncernledningen och ansvara för bolagets IT strategi med fokus på utveckling, data och drift, heter det i pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.407