23948sdkhjf

Gina Tricot rekryterar ny sortimentschef

Fokus på tillväxt både i butik och digitalt.

Naila Hedblom har rekryterats till sortimentschef på modekedjan Gina Tricot. Naila Hedblom kommer senast från Ellos i rollen som affärsområdeschef med ansvar för bland annat det externa dammodet. Dessförinnan hade hon samma roll på Team sportia. 

Naila har den kompetens som vi har efterfrågat och vi ser att hennes gedigna erfarenhet kan tillföra mycket på flera plan inom bolaget, inte minst när det kommer till Gina Tricots ambitioner för att skapa ett starkt internationellt varumärke för kvinnor, med tillväxt inom både retail och online. Nu ser vi fram emot att ta nästa steg och starta nya och spännande utvecklingsmöjligheter tillsammans, säger Ted Boman, vd på Gina Tricot, i en kommentar.

Naila Hedblom kommer ansvara för att optimera utbudet till konsumenten, bland annat genom att öka flexibiliteten i företagets processer, skriver bolaget. Fokus blir även att utveckla omnikanalen.

 – Gina Tricot är ett spännande bolag med drivna människor och ett starkt varumärke på marknaden. Tillsammans med mina kollegor kommer jag fokusera på att vi i våra olika säljkanaler möter kunden efter deras önskemål, säger Naila Hedblom i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093