23948sdkhjf

Naturkompaniet öppnar citybutik

”Kommer att spetsa till vårt sortiment.”

Helsingborgs citykärna har drabbats av flera butiksnedläggningar på sistone inte minst Kullagatan där bland flera andra Åhléns, H&M och Stadium aviserat om stängning. Därtill har även hemmafixarkedjan Clas Ohlson, Hemtex och Polarn O. Pyret lämnat stadskärnan.

Men nu satsar Naturkompaniet på cityadress och har tecknat avtal för en ny tvåplansbutik om 765 kvadratmeter i hörnet Kullagatan/Stortorget, i centrala Helsingborg. I lokalen huserade tidigare H&M.

Det känns väldigt inspirerande att öppna en butik i centrala Helsingborg igen och att få bidra till en levande och växande stadskärna. Läget och lokalen känns perfekt för oss, det blir en stor butik där vi kan visa upp ett brett sortiment för friluftsliv och resa. Vi kommer att spetsa till vårt sortiment och göra en fantastisk butik med nya inslag som tex en vårda och reparera avdelning och ett uthyrningssortiment, säger vd Henrik Hoffman på Naturkompaniet.

Enligt Jens Halvarsson, vd på stadsrum Fastigheter, som förvaltar den lokal Naturkompaniet kommer att öppna sin butik i, ligger etableringen helt i linje med målet att skapa ett levande stadsrum.

Naturkompaniet driver sedan tidigare en butik på Väla som blir kvar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094