23948sdkhjf

By Malina öppnar på NK i Göteborg

NK i Göteborgs nyritade dammodeplan tar ytterligare form när modeaktören satsar med egen yta.

By Malina öppnar yta om 90 kvadratmeter på NK i Göteborg den 1 februari. Med den egna ytan på varuhuset, där märkets funnits representerat från och till sedan starten 2010, läggs särskilt fokus på brud- och festkläder. Kollektionen ”wedding & parties” lanseras online och i butik i slutet av mars.

– Det är viktigt att ta chansen att hitta till nya målgrupper och NK är perfekt för vårt varumärke då vi kan nå ut till fler och göra märket mer tillgängligt, säger Malin Ek Andrén, grundare och designer i en kommentar.

Sedan knappt ett år tillbaka har By Malina en egen yta på Åhléns City i Stockholm och därtill har modemärket sedan tidigare butik på Humlegårdsgatan 14 samt ett showroom, som är öppet enligt överenskommelse och bokning, på Nybrogatan i Stockholm för brudkollektionen.

By Malinas nya yta på NK i Göteborg är inredd i varma toner, trä och med en mjuk matta på golvet som ska harmoniera väl med den färgglad nya vår- och sommarkollektionen men även med brudkollektionen i vitt och ljusare toner.

Butiken öppnar på plan två intill NK Designers Gallery.

NK i Göteborg har byggt om hela dammodeplanet och omgörningen är i det närmaste klar.

På fredag öppnar NK Active och därtill öppnade Filippa K, Max Mara Weekend, Max Mara Studio, Amendi, Tiger of Sweden samt NK Designers Gallery nyligen nya butiker. Snart väntar även etablering av avdelningen NK Pre-used.

På gatuplanet har smyckesdesignern Maria Nilsdotter öppnat.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063