23948sdkhjf

Rekryteras till chefsroll hos Nelly: ”Ser fram emot att arbeta med ren e-handel”

Ska ansvara för personal-, kommunikations- och hållbarhetsfrågor.

Nelly har rekryterat Helena Karlinder-Östlundh till posten som chief people, communication and sustainability officer och tar även plats i e-handlarens ledningsgrupp.

– Helenas erfarenhet av retail och e-handel i kombination med hennes driv och engagemang kommer att skapa en bra grund för fortsatt utveckling av vår organisation och vårt strategiska arbete inom områdena people, communication och sustainability. Under år 2021 samlade vi hela vår organisation i Borås vilket ger oss fantastiska möjligheter att arbeta tvärfunktionellt och skapa nya forum för utveckling både internt och externt. Helena kommer att vara oerhört viktig för vår fortsatta framdrift i det arbetet, säger Kristina Lukes, vd på Nelly i en kommentar.

Helena Karlinder-Östlundh beskrivs ha lång erfarenhet av strategisk HR och organisationsutveckling och kommer närmast från den australiensiska kosmetikakedjan Mecca Brands men  har även ett förflutet från liknande positioner inom HR och företagsutveckling från Coles Supermarkets i Australien, EMI och Universal Music i London samt konsultbyrån McKinsey and Company.

– Hos Nelly kommer jag få möjlighet att fortsatt arbeta i en kreativ miljö där vi dagligen påverkar unga människor, både på plats i organisationen och också i affären. Jag ser fram emot att få arbeta med en ren e-handel där den digitala butiken kan få organisationens totala uppmärksamhet och blir den naturliga samlingsplatsen för Nellys fantastiska community. Genom att behålla och utveckla den passion som finns i bolaget och bland kunderna, så kan varumärket ta plats även på andra arenor i samhället. Det ska bli jätteroligt att få det att hända tillsammans med teamet, säger Helena Karlinder-Östlundh i en kommentar.

Helena Karlinder-Östlundh tillträder under våren.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109