23948sdkhjf

Naturkompaniet har öppnat andra butiken i Norge – fler butiker väntar

Friluftskedjan omfattar nu 38 butiker i Sverige och Norge.

Den 25 november öppnade Naturkompaniet den andra butiken i Norge i, som tidigare aviserats, Stortorvet Senter i Kongsberg. Sedan tidigare har friluftskedjan en butik i Kristiansand som öppnade för en månad sedan.

Därtill väntar ytterligare butiksöppningar i grannlandet, och nu meddelas att tredje butiken i Norge snart öppnar i Ålesund.

– Vi som arbetar på Naturkompaniet, är själva friluftsintresserade och är ofta experter i specifika områden inom friluftsliv och miljö. Att passionen för naturen bottnar i både affärsmodellen och medarbetarna är en starkt bidragande orsak till att företaget har lyckats arbeta långsiktigt med hållbarhet sedan 1990-talet och vi hoppas att fler vill följa med oss ​​på vägen, säger Henrik Hoffman, vd för Naturkompaniet, i en kommentar.

Det var i januari i år som kedjan aviserade att expansion med fysiska butiker och e-handel väntade i Norge. Tidigare i år rekryterade Naturkompaniet Simon Larsen till posten som head of retail för Naturkompaniet i Norge. Han har ett längre förflutet i modebranschen och har bland annat arbetat som landchef för Carlings i Sverige och operativ chef för modekedjan i Norden.

Naturkompaniet omfattar 38 butiker i Sverige och Norge.

Naturkompaniet är en del av Frilufts Retail Europe AB och ingår i Fenix Outdoor International AG som är et börsnotert bolag på Nasdaq OMX, Stockholm och Large Cap.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094