23948sdkhjf

Lämnar HUI för cityförening

City i samverkan Stockholm får ny vd.

Monica Bruvik har utsetts till ny vd för City i Samverkan Stockholm. Hon kommer närmast från rollen som senioranalytiker hos HUI och har 15 års erfarenhet av handels- och platsutveckling. Hon efterträder Gabrielle Gjerswold, som verkat på vd-posten sedan  2020 har valt att lämna uppdraget för att arbeta i Botkyrka kommun.

– Monica kommer, i sin roll som vd, att intensifiera arbetet med att svara upp mot Stockholms citys nya utmaningar och medlemmarnas nuvarande och kommande behov, säger Lars Backemar, styrelseordförande City i Samverkan i en kommentar.

City i Samverkan Stockholms medlemmar är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt andra engagerade företag och organisationer.

Förutom HUI har Monica Bruvik ett förflutet som fastighetsutvecklare på WSP och vd på Centrumutveckling. De senaste åren har hon även varit styrelsemedlem i City i Samverkan.

–  Jag ser fram emot att få initiera och underlätta det viktiga samskapandet som krävs i en tid med stora förändringar. Lika många utmaningar som finns, lika många möjligheter finns att utveckla Stockholms city till en ännu mer attraktiv och händelserik citykärna, säger Monica Bruvik. i en kommentar.

Monica Bruvik tillträder som vd den 1  februari 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125