23948sdkhjf

Grandpa tillbaka i lobbyn

Butikskonceptet återöppnar ”kiosken” i Hobo hotels entré.

Butikskonceptet Grandpa, med fysiska butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö samt webbutik, öppnade under våren 2019 en yta i entrén till Hobo Hotel vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm.

Nu återöppnas dygnetruntöppna självbetjäningskonceptet Grandpa Kiosk i samma hotellentré men i uppgraderad form.

– Att återigen få slå upp dörrarna till vår Kiosk på Hobo känns grymt bra av flera anledningar. Dels får vi möjlighet att bjuda in ännu fler människor till vår Grandpa-värld, men efter pandemin finns det också ett starkt symbolvärde i att saker återgår till mer av det “normala”. Grandpa Kiosk är något vi hoppas kunna vidareutveckla än mer och att få möjlighet att göra det med en så stark partner som Hobo, där vi har en samsyn kring vikten av service och inspiration, är fantastiskt kul, säger Jonas Skommevik, vd Grandpa, i en kommentar.

Grandpa menar att Kiosk-konceptet ”är allt man förknippar med Grandpas ordinarie butiker, men i miniformat”.

Sortimentet omfattar accessoar, klädesplagg och inredningsdetaljer, bland annat från butikskonceptets egna varumärken Grandpa Soft Goods och Low Key Goods, men även bland annat väckarklockor från nederländska Cloudnola, japanska verktygslådor från Toyo Steel och inredningsdetaljer från danska Hay. Produkterna inhandlar kunderna via en självbetjäningskassa men med stöd av hotellets personal om det skulle behövas.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125