23948sdkhjf

Tretorn skor den svenska OS-truppen – "Vi är hedrade"

Tretorns varmfodrade hybridsko, Arch, kommer att bäras av den svenska OS-truppen när de olympiska spelen går av stapeln i Peking, Kina, i februari nästa år. Magnus Månsson, vd på Tretorn, säger att samarbetet med SOK, Sveriges olympiska kommité, betyder mycket för bolaget.

Vi känner oss hedrade att få hålla våra svenska olympier varma (...) , och har skapat en specialedition till just den svenska truppen. Vår mission är att inspirera människor att vara utomhus varje dag, vilket gör att våra produkter matchar fint med vinter-OS, säger Magnus Månsson, i en kommentar.

Skon har utformats särskilt för truppen. På hälsömmen har förkortningen SWE broderats och på pulltabben syns Tre Kronor och de olympiska ringarna, skriver Tretorn.

Förutom OS uppmärksammas bolaget även i ett annat sammanhang. Tretorns delägare, Vasko Markovski och Joakim Appelqvist, är nominerade i regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year. Duon har därmed chans att vinna regiontiteln och dessutom ta en plats i den nationella finalen som avgörs den 15 november i Stockholms stadshus.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109