23948sdkhjf

Tretorn skor den svenska OS-truppen – "Vi är hedrade"

Tretorns varmfodrade hybridsko, Arch, kommer att bäras av den svenska OS-truppen när de olympiska spelen går av stapeln i Peking, Kina, i februari nästa år. Magnus Månsson, vd på Tretorn, säger att samarbetet med SOK, Sveriges olympiska kommité, betyder mycket för bolaget.

Vi känner oss hedrade att få hålla våra svenska olympier varma (...) , och har skapat en specialedition till just den svenska truppen. Vår mission är att inspirera människor att vara utomhus varje dag, vilket gör att våra produkter matchar fint med vinter-OS, säger Magnus Månsson, i en kommentar.

Skon har utformats särskilt för truppen. På hälsömmen har förkortningen SWE broderats och på pulltabben syns Tre Kronor och de olympiska ringarna, skriver Tretorn.

Förutom OS uppmärksammas bolaget även i ett annat sammanhang. Tretorns delägare, Vasko Markovski och Joakim Appelqvist, är nominerade i regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year. Duon har därmed chans att vinna regiontiteln och dessutom ta en plats i den nationella finalen som avgörs den 15 november i Stockholms stadshus.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
FASHIONNET.SE
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Smyckesvarumärke satsar globalt – värvar från Toteme
Stark e-handel i februari för kläder och skor
Kappahl byter läge – satsar med större yta
Morris Stockholm ökar tvåsiffrigt: ”Ett kvitto på att besluten varit rätt”
Outdoorvarumärke går upp i storlek
Ägarförändringar i Nudie Jeans – lämnar bolaget
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Fri Köpenskap
Transportnet

Sänd till en kollega

0.141