23948sdkhjf

Han blir Bestsellers första dedikerade logistikdirektör

Allan K Kjærgaar värvas från Jysk till den nya positionen hos modekoncernen.

Modekoncernen Bestseller har utsett Allan K Kjærgaar till ny logistikdirektör. När Kjærgaar tillträder den 1 december får han ansvar för att accelerera arbetet med att stärka hela det danska bolagets värdekedja, vilket kommer att medföra betydande investeringar under de kommande åren.

Bestsellers CFO Thomas Børglum har även varit logistikansvarig. Med Allan K Kjærgaards ankomst får modekoncernen en dedikerad logistikdirektör.

Kjærgaar kommer närmast från Jysk, men har också erfarenhet från Carlsberg och Lantmännen Unbake.

Bestseller är känt för sin speciella kultur och stora expertis, vilket också visat sig under de senaste månaderna när de globala leverantörskedjorna har utmanats på en historisk hög nivå. Bestseller har trots svårigheterna lyckats ligga i framkant och bli relativit opåverkade jämfört med många andra. Det är en återspegling av det starka team som jag ser fram emot att leda, säger Allan K Kjærgaard i ett uttalande.

Den danska modekoncernen öppnade nyligen ett nytt logistikcenter i Spanien och undertecknade även ett avtal med Maersk för att säkra CO2-neutral sjötransport. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125