23948sdkhjf

Hon blir vd för HUI

Efterträder Jonas Arnberg och rekryteras internt.

Emma Hernell som sedan 2017 verkar som vice vd för HUI blir nu vd för utrednings- och analysföretaget som ägs av Svensk Handel.

– Vi har åstadkommit stora förändringar i bolaget på kort tid och nu är vi redo för nästa steg. Jag ser fram emot att få leda HUI in i nästa fas. Behovet av att sätta riktningen för en handelsbransch i kraftig förändring är större än någonsin samtidigt som HUI har ett vasst team av medarbetare vilket ger oss goda förutsättningar att lyckas, säger Emma Hernell i en kommentar.

Innan HUI arbetade Emma Hernell med konsumentinsikt och omvärldsdriven affärsutveckling i rollen som vice vd på United Minds. Hon efterträder Jonas Arnberg som verkat på vd-posten hos HUI sedan 2017.

– HUI fyller en viktig funktion som plattformen för kunskap kring handel och bidrar med avgörande analys och strategi till den svenska handeln. Jag är väldigt glad att Emma vill fortsätta arbetet med att ytterligare växla upp och förstärka HUIs position som det ledande konsultföretaget för analys och strategi mot detaljhandelns alla aktörer, säger Karin Johansson, ordförande för HUI och VD för Svensk Handel.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.082