23948sdkhjf

Intersports finanschef prisad

Sportskedjans finanschef Olof Stenmark utsågs till Årets CFO 2021 när Azets uppmärksammade ekonomichefer inom franchise på Svenska Franchisegalan den gångna helgen.

– Jag är väldigt glad och överraskad över utmärkelsen som jag främst tror vi vann för vi har fått igång ett bra samarbete med franchisetagarna. Bland annat sitter jag med i Handlarrådet där vi samlar upp tankar och feedback från franchisetagarna och har en bra dialog. Det här priset delar jag med mitt team och de kommer bli jätteglada och jag tror att även franchisetagarna blir nöjda, säger Olof Stenmark, CFO på Intersport.

Olof Stenmark var tillsammans med Åsa Källenius från Mekonomen och Mattias Rickardsson från Mio finalist i årets tävling och juryns motivering lyder;

“Kommunikationen har ökat och avståndet mellan centrala funktioner och butiker har minskat under ledning av Olof Stenmark. Årets CFO tar med sig insikter från franchisetagarna för att förbättra interna processer. Olof bidrar till kostnadsbesparingar och ger ett uppskattat mervärde till Intersports franchisebutiker."

– Med priset Årets CFO vill vi på Azets placera duktiga CFO:er i rampljuset. Olof Stenmark är en värdig vinnare och ett bra exempel på en värdeskapande CFO. Ekonomichefer har en viktig roll vad gäller att förbättra lönsamheten, utveckla affären och stärka franchisekedjans konkurrenskraft. Många gånger arbetar de i skymundan, men vi tycker de förtjänar att uppmärksammas för sitt viktiga arbete, säger June Mejlgaard Jensen, vd på Azets i Sverige och Danmark i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.097