23948sdkhjf

Öppnar butik i Bibliotekstan – ska gästas av olika varumärken

Lexington, Elvine, Arild Links och Bread and Boxer först ut när retailbyrå öppnar butik.

Den 14 oktober öppnar Slash.ten ytan Friends of Bibliotekstan i Packarhuset vid Norrmalmstorg i Stockholm.

Butikssatsningen beskrivs som ett ”co-retailkoncept” och bygger på olika teman som styr utbudet under några månader åt gången. Olika varumärken ska erbjudas försäljningsyta och teman och aktörer ska skifta beroende på bland annat säsong och lanseringar, heter det.

Första temat utgår från urbant manligt mode med varumärken som Lexington, Elvine, Arild Links och Bread and Boxer.

– Vi vill att en fysisk retail-etablering ska vara enkel, lönsam och spännande för alla inblandade. Framtidens retail som egentligen borde kallas samtidens retail behöver vara mycket mer flexibel, snabbrörlig och intressant vilket vi försöker skapa på alla de platser vi är med och driver eller utvecklar, säger Anton Granlund, vd på Slash.ten.

Lokalen spänner över 125 kvadratmeter med Norrmalmstorg 1 i Bibliotekstan. I fastigheten Packarhusets butikslokaler  ryms en rad olika aktörer som Asket, Synsam och Zara.

– Friends of Bibliotekstan är ett roligt och inspirerande nytt koncept som möjliggjorts genom Slash.tens stora nätverk och retailerfarenhet. Butiken kommer att komplettera Bibliotekstans befintliga utbud och höjer nyhetsvärdet via sitt ständigt varierande utbud , säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093