23948sdkhjf

Kliver in i Hope – ska hjälpa modeföretaget växa i Asien

Foreos medgrundare och tidigare vd ska bidra med kompetens om inte minst den asiatiska marknaden.

Skönhetsföretaget Foreos medgrundare, tidigare vd och nuvarande styrelseordförande Miroslav Slavic, tar plats som ledamot i modemärkets Hopes ägarbolag IWA Garments AB:s styrelse.

Han tillträder posten den 1 november. IWA Garments ägas av Lili Assefa Wolf och affärsmannen Erik Selin och efter rekrytering av vd, Jonas Nyström, i slutet av augusti formas nu också en ny styrelse.

– Miroslav har gjort en fantastisk tillväxtresa med Foreo på den asiatiska marknaden. Hope har påbörjat lansering på den kinesiska marknaden med fokus på T-mall och ser en god potential. Jag är övertygad om att Miroslavs kompetens och nätverk kommer hjälpa Hope att nå våra mål, särskilt när det gäller expansionen i Asien, säger Lili Assefa Wolf, ordförande för IWA Garments AB i en kommentar.

Det var i slutet av augusti som IWA Garments AB förvärvade modeverksamheten Hope ur konkursboet.

Hope försattes i konkurs i början av augusti tillsammans med de tidigare ägarbolaget Gotoga och modemärket Whyred.

– Hope har ett starkt varumärke med en trogen kundgrupp. Vi har en tydlig ambition att växa verksamheten de närmaste åren. Vi har ett starkt management-team på plats och nu stärker vi upp styrelsen, säger Lili Assefa Wolf vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.097