23948sdkhjf

Eton i hotellsamarbete

Eton vill skruva upp servicenivån ytterligare och ska från i mitten av oktober erbjuda skjortor också via en hotellkedjas roomservice.

Eton har inlett samarbete med Elite Hotels vilket innebär att en vit signaturskjorta och nylanserade badshorts blir tillgängliga att köpa via roomservice på ett utvalt antal av hotellkedjans enheter i Sverige.

– Vårt fokus på innovation och utveckling har funnits med oss sedan starten för 93 årsedan. Förutom att konstant förbättra vårt kunderbjudande så arbetar vi också med hitta nya sätt att förbättra kundupplevelsen. Samarbetet med Elite Hotels gör det möjligt för oss att finnas där våra kunder finns, och kunna erbjuda hotellgäster en unik service och en ny känsla av komfort. Eton och Elite Hotels har många beröringspunkter, inte minst vårt gemensamma engagemang för att möta den moderna kundens behov vad gäller service och upplevelse. Detta samarbete möjliggör att fler kunder får ta del av vårt utbud av tidlösa skjortor och accessoarer som känns fantastiska att bära, och som kan bäras om och om igen, säger David Thörewik, vd, Eton i en kommentar.

Sjortor blir tillgängliga på tio hotell i Stockholm,Göteborg, Malmö, Karlstad, Örebro och Skellefteå från i mitten av oktober medan badshortsen finns i utbudet på fem av hotellen som också erbjuder SPA-upplevelse.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094