23948sdkhjf

Kliver in på ny post hos Ciff

Kommer närmast från posten som head of global sales hos Stine Goya och har även ett förflutet från Lacoste och Hugo Boss.

Phillip Holder har rekryterats till posten som head of commercial business för danska modemässorna Ciff och Ciff kids på Bella Center i Köpenhamn.

Han beskrivs ha ett längre förflutet i modebranschen, inom retail och wholesale, både i Danmark och utomlands då han bott och verkat i London, och uppges ha stor förståelse för varumärkenas och inköparnas behov.

– Efter ett långt och medvetet sökande stod Phillip ut som en dynamisk ledare, kreativ och analytisk branschprofil med ett brett nationellt och internationellt nätverk, någon som utan tvekan kommer att vara en enorm tillgång för Köpenhamn International Fashion Fair och vårt säljteam, Christina Neustrup, chef, Ciff och Ciff Kids.

Phillip Holder kommer senast från danska modeföretaget Stine Goya men han har även ett förflutet från Lacoste och Hugo Boss.

– Jag ser fram emot att arbeta med olika team, varumärken och inköpare. Att höja Ciff för att inte bara bli en gemenskap och en plattform för handel, men även att etablera Ciff som den viktigaste mässan med en 360 graders vy på modeindustrin. Att göra det till en upplevelse, säger Phillip Holder, head of commercial business, Ciff.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079