23948sdkhjf

Lämnar modebranschen för matvärlden

Gants tidigare e-handelschef går till Matsmart.

Den 1 oktober tillträder Peter Beckius som operativ chef, COO, för Matsmart med ansvar för att leda den operativa verksamheten på samtliga marknader.

Han kommer närmast från en roll som global e-commerce director på Gant men har även ett förflutet inom H&M och Ica, och har enligt ett pressmeddelande gedigen erfarenhet från arbete med e-handel och starka varumärken.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att ansluta till Matsmart. Teamet har en imponerande resa bakom sig, med starka prestationer på alla marknader. Inte minst är det senaste årets utveckling i Tyskland ett styrkebesked. Men det är samtidigt bara början. Jag kommer att fokusera på att lära känna verksamheten och tillsammans med teamet börja sätta färdriktningen framåt. Potentialen för det här bolaget är i det närmaste obegränsad, så nu det är bara att sätta igång, säger Peter Beckius i en kommentar.

Förra året lanserade Matsmart e-handel i Tyskland, och tidigare i år stängde aktören en ny finansieringsrunda som gav bolaget 350 miljoner kronor till fortsatt expansion.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093