23948sdkhjf

Branschduo satsar på 3D-tjänster

Eva Mattsson Culafic och Kristina Fürst Thiis, grundare och delägare till Creation Fields och båda med bakgrund hos H&M, har gått samman och startat företaget Creation Fields, som ska bistå branschen med 3D-kompetens.

– Vi har identifierat ett glapp på marknaden. Ledtiderna går att effektivisera med hjälp av 3D. Man spar både tid, pengar och miljö. Men branschen har inte kommit särskilt långt eftersom 3D-licenser innebär stora investeringar för företag, det är inte alltid lönsamt att skaffa dessa system såvida man inte är en väldigt stor aktör, hävdar Kristina Fürst Thiis.

I stället har Creation Fields tagit risken och utvecklar leverantörernas och varumärkenas produkter i 3D. I bolaget har Eva Mattsson Culafic, som har lång bakgrund inom produktutveckling, och Kristina Fürst Thiis samlat personer med olika kompetenser inom produktutveckling, mönsterkonstruktion, design och skrädderi för att möta brannschens efterfrågan i produktutvecklingsfasen.

– Vi siktar på att vara det bolag med högst teknisk kompetens som på bästa sätt kan stötta branschen i denna stora förändring som är på ingång, säger Kristina Fürst Thiis.

Läs mer om: 3d
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078