23948sdkhjf

Scorett öppnar ny butik och putsar upp fyra

Satsar i citylägen och ska bland annat erbjuda fler shop in shop-lösningar.

I veckan öppnar Scorett ny butik på Kungsgatan i Göteborg. Butiken kommer utöver Scoretts sortiment även husera två av koncernen andra butikskoncept; anrika Håkanssons skor och en yta för Sneakers Corner samt secondhand- och skovårdskonceptet Reuse.

Butiken för sneakerkonceptet låg tidigare på Korsgatan men blir nu en shop in shop i nya butiken.

–  Genom att kunna husera flera butikskoncept inom samma väggar visar vi vår bredd och vi får möjlighet att erbjuda både trend, mode, business och streetwear till våra kunder, säger Eva-Lena Svensson, kunderbjudandechef på Scorettgruppen.

Förutom sprillans ny butik i centrala Göteborg nyöppnar skokedjan butiken i Mölndal Galleria efter en flytt till en mindre lokal. Butiken har försetts med en instore-lösning för att serva kunden med produkter som ej finns i butikens lager men som kostnadsfritt kan beställas till butik med omgående leverans.

– Satsningar i attraktiva citylägen blir allt viktigare för oss, under devisen "syns vi inte, så finns vi inte". Vi ser att kunderna hittar till våra butiker, vi fortsätter därför att anpassa våra butiker och göra dem mer attraktiva och anpassade till kundernas behov enligt vår omnikanalstrategi. Närheten till kund, ökad service både online och i fysisk butik, samt att kunna erbjuda ett stort och extremt bra sortiment av attraktiva varumärken med kunden i fokus är därför grundläggande för oss i vår expansion av fysiska butiksenheter, säger Peter Blomquist, vd på Scorettgruppen i en kommentar.

I Erikslunds köpcentrum i Västerås har butiken fått ett ansiktslyft och utbudet har utökats med flera shop in shop-lösningar. Även i Torp köpcentrum i Uddevalla har butiken putsats upp och renoverats och fått nytt golv och ny belysning.

Butiken för Wallenbergs skor i Karlshamn snyggas även den till och Ecco-delen blir Scorett. Premiär i ny kostym sker senare i höst.

Scorettgruppen omfattar 82 butiker i Sverige, varav 11 franchisebutiker, samt försäljning via egen webbutik. I Scorettgruppen ingår förutom Scorett även butikskoncepten Scorett Outlet, Håkanssons, Sneakers Corner och Wallenbergs skor  samt varumärket Canada Snow.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109