23948sdkhjf

Här flyttar Levi's och Carlings in

Två stora modeaktörer öppnar butiker i Gallerian i Stockholm i september.

Gallerian fortsätter att bjuda på butiksöppningar och efter att både Ikea och Elgiganten aviserat kommande storsatsningar på Hamngatan så väntar även två andra nyöppningar, i tid närmare förstående.

Den 2 september öppnar Levi’s ny butik i Gallerian och med entré mot Hamngatan. Denimjätten har haft butik i Gallerian sedan 2011 men med den nya butiksytan om 212 kvadratmeter utökas närvaron och därtill inreds butiken enligt ett nytt koncept. Ytan, där G-Star tidigare huserade, väntas även att ge ett nytt uttryck åt handelsplatsens norra entré.

– Levi’s är ett historiskt starkt och mycket omtyckt modevarumärke. Att de har valt Gallerian som plats för sin butik med det nya konceptet – som dessutom blir en av Levi’s största retailbutiker i Sverige – känns väldigt roligt, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian i en kommentar.

Därtill stärker Gallerian även denim- och modeutbudet ytterligare när Carlings öppnar butik den 23 september. Den norska modekedjan är en ny aktör i Gallerian och öppnar butik om 282 kvadratmeter belägen vid Kocks torg på gatuplan.

– Det känns alltid kul att välkomna helt nya tillskott till Gallerian. Då modesegmentet har haft det särskilt tufft under pandemin är det mycket glädjande att det nu sker flera stora satsningar inom just detta segment. Att det i detta fall dessutom handlar om två så starka och populära modeaktörer som Carlings och Levi’s känns extra roligt, det skapar goda förutsättningar för en spännande modehöst, säger Cecilia Åkesson vidare och trycker på att etableringarna ”befäster Gallerians roll som modedestination i Stockholm city”.

Butiken för Carlings öppnar i en yta där Superdry tidigare huserade.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094