23948sdkhjf

Lindex med ny designchef

Rekryteras till posten efter drygt 20 år hos modekedjan.

Camilla Madsen har utsetts till designchef, Head of Design, på Lindex. Hon rekryteras internt och har i drygt 20 år arbetat i flera olika designroller inom både dam, barn och underkläder hos Lindex.

– Jag är väldigt glad över att vara en del av Lindex och de goda värderingarna som driver hela företaget. Jag ser fram emot att ta mig an denna spännande utmaning och fortsätta stärka innovationskraften och kreativiteten hos våra fantastiska designers. Med en kombination av kunskap, kreativitet och glädje, kan vi stärka vårt designuttryck ytterligare och tillsammans skapa det bästa, mest hållbara erbjudandet till våra kunder, säger Camilla Madsen i en kommentar.

Camilla Madsen är utbildad vid bland annat HDK, Högskolan för konst och design, i Göteborg och uppdraget blir nu enligt modekedjan att ”driva kreativitet och samskapande för att stärka kunderbjudandet ur ett design- och varumärkesperspektiv”.

– Vi är väldigt glada att välkomna Camilla till den strategiskt viktiga rollen som vår nya head of design. Camilla delar Lindex värderingar och har redan varit en stor del av vår transformation. Med sin gedigna bakgrund i kombination med hennes visionära, kreativa styrka att ta vårt designuttryck in i framtiden, kommer Camilla ha en viktig roll i vår fortsatta resa som ett globalt, varumärkesdrivet och hållbart modeföretag, säger Elisabeth Hedberg, design-inköps- och produktionschef, director of design, purchase och production, på Lindex.

Camilla Madsen tillträder posten i mitten av augusti.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062