23948sdkhjf

Resteröds ägare gör nytt förvärv

Underklädeskoncernen gör tredje uppköpet i år och avser växa inom nya segment.

Danska JBS Textile Group, som äger flera underklädesvarumärken däribland Resteröds, har förvärvat skjort- och herraccessoarföretaget Connexion Tie, det uppger danska modebranschtidningen Tøj som refererar till ett pressmeddelande.

Connexion Tie blir en del av JBS Textile Group den 1 augusti och flyttar verksamheten från Brande till Herning där underklädesbolaget sedan tidigare håller till. Nuvarande ledning och medarbetare följer med i förvärvet uppger tidningen.

”Hos JBS Textile Group A/S har vi en vision om att hela tiden utveckla verksamheter inom olika kompetencer som produktion, design, logistik samt försäljning av textil generellt. Vi önskar att utveckla oss inom de områden vi redan arbetar inom men vi letar också möjligheter med närbesläktade verksamheter och affärsområden. Det är segment som förvärvet av Connexion Tie kan vara med att med till att utveckla,säger Michael Alstrup, vd,JBS Textile Group A/S, i en kommentar.

Tidigare i år förvärvade JBS Textile Group anrika Niels Mikkelsen Trikotagefabrik A/S i Ikast och i maj förvärvades HRT Textiles A/S.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093