23948sdkhjf

Växer med agenturen för Delsey-Paris

Ska bredda distributionen för det klassiska varumärket som har mer än resväskor i sortimentet.

Addme/Zaproco är nya agenter för varumärket Delsey-Paris från och med den 1 augusti.

– Vi är glada och stolta över att ha få chansen att jobba med ytterligare ett globalt varumärke. Delsey med sin innovativa design, digitala butiksstöd, fantastiska kvalité  och inte minst en spännande produktportfölj med mycket nytt på gång, säger Marie Engelberg-Åkesson som är ny försäljningsansvarig och som tillsammans med Martin Johnson driver agenturen.

Varumärket Delsey är välkänt som ett globalt funktions- och resväskvarumärke men en bred distribution via väskfackhandeln men även hos bland annat Åhléns. Martin Johnson uppger till Habit att även om Delsey mest är känt för resväskor så spänner sortimentet även över bland annat lättare bagage och vardagsväskor som ryggsäckar, laptop-väskor och träningsväskor för arbete och fritid.

– Även om segmentet för resväskor haft det tufft under coronapandemin så kommer vi snart att kunna börja resa igen. För oss är märket ett väldigt bra komplement till vårt övriga sortiment, säger Martin Johnson till Habit. 

Marie Engelberg-Åkesson och Martin Johnson har ett längre förflutet i modebranschen och i agenturen finns även varumärken som  bland annat NYPD, Ciclon, Springfield, Biba, Roka och Ögon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078