23948sdkhjf

Ellos tidigare vd till Jollyroom

Lämnade Ellos för ett år sedan och får nu överordnat ansvar för Jollyrooms kommersiella inriktning.

Jollyroom har rekryterat Marina Davarinou till posten som ny COO, cheif operating officer, med ansvar för inköp & sortiment, marknad och försäljning. Hon tar även plats i bolagets koncernledning och tillträder den 16 augusti.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av Jollyroom och stötta bolagets fortsatta tillväxtresa. Jollyroom är ett fantastiskt spännande och kundorienterat bolag med en imponerande innovationstakt. Det ska bli oerhört kul att få bidra till bolagets planer tillsammans med teamet på Jollyroom, säger Marina Davarinou i en kommentar.

Förutom att ha verkat på posten som vd på Ellos under drygt tre år, och fram till i fjol sommar, har Marina Davarinou även arbetat som CMO, marknadschef, på Netnonnet där hon även var en del av koncernledningen. Hon sitter även i styrelsen hos barnklädesföretaget Mini Rodini.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Marina till Jollyroom. Hon passar perfekt in i vårt dedikerade team med sin höga energinivå och imponerande verktygslåda. Marina kommer att spela en viktig roll på vår fortsatt tillväxtresa, säger Mattias Jacobsson, vd på Jollyroom i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109