23948sdkhjf

Från H&M till Yaytrade

Får permanent finanschef.

Ytrade Group har rekryterat Mikael Wiborgh till ny finanschef, CFO. Han tillträder i slutet av september och efterträder Robert Thorén som verkat som CFO på konsultuppdrag.

Robert Thorén lämnar bolaget i veckan och under övergångsperioden mellan befintlig och permanent CFO kommer Fredrik Nilsson att tillträda som tillförordnad CFO.

– Vi är glada att stärka upp vårt team med Fredrik Nilsson som interim CFO och Mikael Wiborgh som kommande permanent CFO. Fredrik kommer att lägga grunden för det arbete som Mikael kommer att ta vid. Mikael har spännande och värdefulla erfarenheter från sina tidigare anställningar och kommer att stärka upp vårt management med sin breda kompetens inom finans och det strategiska kliv vi avser ta framgent. Jag vill även passa på att tacka Robert Thorén för sitt arbete och det uppdrag han enligt plan utfört hos oss., säger David Knape, vd, Ytrade Group AB i en kommentar.

Mikael Wiborgh kommer senast från rollen som regional e-com Controller hos H&M där han ansvarat för det teamet för Norden och Storbritannien, med fokus på rapportering, budgetering och prognostisering av den digitala resultaträkningen. Han har även ett förflutet hos Besedo och PwC.

– Yaytrade befinner sig i en otroligt spännande fas och har med sin affärsmodell och skalbarhet hittat en sweetspot i marknaden där det digitala skiftet möter en ökad medvetenhet och efterfrågan på hållbar och cirkulär premium fashion. Att få bli en del av teamet och bidra till att skapa förutsättningar och driva den fortsatta expansions- och tillväxtresan är något jag är oerhört inspirerad och entusiastisk inför, säger Mikael Wiborgh, tillträdande CFO, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094