23948sdkhjf

Dags att nominera Årets Logistiklösning 2021 – Här är juryn

Den 25 november går Habit Fashion Awards 2021 av stapeln. Det är femtonde året i rad som branschtidningen Habit hyllar branschen med priser i flera kategorier. Ett av priserna som delas ut är Årets Logistiklösning.

Nu har det blivit dags att nominera det företag som du vill se som logistikvinnare. Priset tilldelas en butik, e-handlare, leverantör, modekedja, marknadsplats eller varuhus inom dammode, herrmode, ungt mode, underkläder, sport, skor och/eller accessoarer som har varit verksam i minst två år. Verksamheten ska på ett nytänkande och väl genomfört sätt använda logistiklösningar i hela sin varuflödeskedja för att nå framgång.

Aldrig någonsin har e-handel och logistik varit ett sådant avgörande konkurrensverktyg och skapat konkurrensfördelar inom modeindustrin som nu, inte minst under pandemin. För många handlare och leverantörer är logistik en överlevnadsfråga, säger Dan Crewe, e-commerce manager på DHL, till Habit, som sitter i jurygruppen tillsammans med Simon Wistrand commercial manager DHL e-commerse solutions; Alex Baker, Retail strateg, impact tech entreprenör; Haider Abdo, vd och grundare av Returnado, samt Freddy Bustos, mediechef på Habit.  

Jurygruppen kommer titta närmare på företagens kompletta logistikprocess; från klick till kundleverans, hållbarhet samt effektivitet som skapar framgångsrik handel, kundnöjhet och kundlojalitet.

Förra årets vinnare var barnklädesföretaget Mini Rodini som tävlade mot Eton Shirts och Hyber. 

För att anmäla din logistikfavorit, gå in här.

Vill du veta mer om Habit Fashion Awards och Habit Modebranschens Dag, läs här 

Se alla vinnarna i Habit Modegalan/Habit Fashion Awards sedan 2007 här.

Artikeln är en del av vårt tema om Habit Fashion Awards.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11