23948sdkhjf

Åhléns i samarbete med hyraktör för barnkläder

Åhléns och A second love affair inleder samarbete för uthyrning av barnkläder.

A second love affair, som hyr ut barnkläder i storlek 0 till 7 år, plockar in utvalda plagg från Åhléns barnklädesmärke Minimarkets sommarkollektion bland annat badkläder som också är ett helt nytt tillskott till hyraktörens erbjudande.

– Vårt samarbete är en fantastisk möjlighet att ge våra Minimarket barnplagg ett längre livgenom uthyrning. Det är ett steg i rätt riktning från ett hållbarhetsperspektiv och vi är glada för att vi på detta sätt även kan bidra och underlätta vardagen för småbarns-föräldrar genommöjligheten att hyra istället för att köpa barnkläder, säger Sofia Bothelius, strategi- och hållbarhetschef hos Åhléns.

A Second Love Affair startades under 2020 av Sofie Lawett och Caroline Richter. Sedan tidigare hyr aktören ut barnkläder från märken som bland andra Mini Rodini, Bobo Choses, Tiny Cottons, Marmar Copenhagen.

– Vi är så glada över samarbetet med Åhléns Minimarket. Det ger oss möjligheten att breddavårt sortiment, så att våra kunder kan välja mellan både fler varumärken och fler klädkategorier, säger Caroline Richter, medgrundare av A Second Love Affair i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11