23948sdkhjf

Yaytrade med ny CTO

Den 15 juni tillträder Johan Söderberg som ny CTO, chief technology officer, hos Yaytrade. Han kommer närmast från norska fintechbolaget Neonomics, där han ingått i ledningsgruppen och arbetat på posten som head of research and development.

– Jag är mycket glad att hälsa Johan varmt välkommen till Yaytrade och hela vårt team. Rekryteringen av Johan som ny CTO ligger helt i linje med vår vision att bli en ledande fashion tech grupp. Strategin är tydlig och med Johan kommer vi att ta nästa kliv i bolagets mjukvaruutveckling och den internationalisering vi avser göra. Johans skarpa erfarenhet från att bygga ledande SaaS-lösningar ser vi som mycket spännande och jag ser med tillförsikt fram emot vad Johan med vårt nuvarande team kommer att utveckla framgent, både på kort- och långsikt.”, säger David Knape, vd, Ytrade Group i en kommentar.

Förutom Neonomics har Johan Söderberg även ett förflutet från Infor och Qlik.

– Yaytrade är ett framåtblickande bolag med spännande affärsidé och stora ambitioner. Med min erfarenhet inom Business Intelligence, e-commerce och skalbara molnplattformar, hoppas jag kunna hjälpa Yaytrade att nå nya framgångar under de kommande åren. Min förhoppning är att ta Yaytrade till nya marknader i resten av Europa, säger Johan Söderberg i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094