23948sdkhjf

Kliver in hos Coloreel

Broderi- och infärgningsföretaget rekryterar försäljningschef från Polestar.

Coloreel, som erbjuder teknik för digital infärgning av textiltråd, har värvat Sven Öquist till posten som ny vice president sales. Han kommer närmast från en likanande roll hos Polestar.

Värvningen kommer i ett skede då teknikföretaget gör sig redo för att växa efter att ha gått in i försäljningsfasen under förra året.

– Vi ser nu hur marknaderna börjar öppna upp igen efter en period som varit präglad av pandemins effekter. Vi verkar i textil- och modebranschen och märker av tydliga tecken från våra kunder att produktionen tas upp i mer normal takt igen, inte minst när tongivande modemässor planerar att genomföras enligt plan under sensommaren. Det innebär att vi nu växlar upp tempot för att nå ut på marknaden med vår produktinnovation. Vi har redan kommit en bra bit på vägen, men tiden är nu rätt att öka insatserna då vi har som målsättning att nå miljardomsättning inom fem år. Sven Öquist är perfekt för rollen som VP Sales med sin tidigare erfarenhet av att driva upp försäljningsvolymer och organisationer både i Sverige och internationellt i sina tidigare befattningar, säger Mattias Nordin, vd, Coloreel i en kommentar.

I början av 2021 gick Robur Ny Teknik in med 100 miljoner kronor för att stötta bolagets marknadsexpansion och kommande tillväxt.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078