23948sdkhjf

Han blir ny CFO för Odd Molly

Rekryteras internt och efterträder Johanna Palm.

Det var i slutet på januari som Johanna Palm tillkännagav att hon lämnar posten som finanschef för Odd Molly för att gå till rollen som CFO hos Happy Socks.

Nu har modebolaget utsett Johanna Palms efterträdare och rekryterat Philip Löfgren till ny finanschef, CFO, för Odd Molly International. Bolaget är snart ett renodlat fastighets- och logistikbolag sedan försäljningen av modebolaget Odd Molly Sverige till We are Spindye.

– Vi är glada att meddela utnämningen av Philip Löfgren till bolagets nya CFO och en av nyckelspelarna i den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Philip har varit verksam i bolaget sedan en tid och det känns tryggt och naturligt att han nu axlar detta uppdrag, säger Patrik Tillman, styrelseordförande, i en kommentar.

Philip Löfgren rekryteras internt och har sedan sedan årsskiftet ansvarat för liknande frågor inom Odd Mollys fastighetsverksamhet. Han tidigare arbetat som CFO för fastighetsbolaget Estancia Logistik AB samt varit aktiv i segmentet lager- och logistikfastigheter i nästan tio år.

– Odd Molly har en väldigt spännande resa framför sig där vi under det tredje kvartalet planerar att bli ett renodlat fastighetsbolag med en stark och stabil ägarbas. Portföljen är väl diversifierad med bra fastigheter som grund tillsammans med en spännande byggrättsportfölj för kommande värdeskapande. Jag ser fram emot min nya roll som CFO och att fortsätta bidra med att utveckla bolaget på bästa sätt framåt, säger Philip Löfgren.

Philip Löfgren tillträder tjänsten den 7 juni 2021.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078