23948sdkhjf

Modefabriek ställs in

Trots lättnader i coronarestriktioner i flera länder och fler vaccinerade råder fortsatt stor osäkerhet kring sommarens mässchema. Medan bland andra Pitti Uomo och Pitti Bimbo, Copenhagen Fashion Week med CIFF och Revolver öppnar upp för fysiska mässsor igen så väljer Modefabriek i Amsterdam att ställa in den planerade fysiska upplagan som skulle äga rum den 11 till 12 juli. 

Detta med anledning av att arrangören fortsatt tycker att det finns så stora oklarheter i hur ett fysiskt evenemang ska kunna genomföras så bra som möjligt.

– Vi är mycket glada att så många varumärken visat intresse att delta i Modefabriek, vilket ger oss en hel del tro på framtiden. Från de otaliga konversationerna vi har haft med marknaden vet vi att varumärkena och inköparna verkligen vill mötas fysiskt igen. Och vi hatar det faktum att detta liveevenemang inte kunde arrangeras som planerat, eftersom vi alla var redo att mötas ansikte mot ansikte igen, säger Caroline Krouwels, director, Modefabriek i en kommentar.

Därmed blir ännu en upplaga av mässan digital och Modefabriek organiserar tillsammans med CIFF och Fashion Cloud  Digital Fashion Week Europe som går live 6 till 8 Juli då varumärken presenterar sina kollektioner digitalt.

Modefabriek hoppas kunna återkomma i fysisk form i januari 2022. Förutom det digitala eventet i juli väntar även ytterligare digitalt inspirationsevenemang senare i höst.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093