23948sdkhjf

RNB:s vd lämnar – går till Desenio

Rekryteringprocessen för att finna en efterträdare ska vara påbörjad.

RNB:s vd och koncernchef Kristian Lustin lämnar på egen begäran posten för att kliva på som CFO, finanschef, för Desenio.

Hos Desenio efterträdar han Petter Blid som varit tillförordnad CFO sedan januari i fjol.

Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag vill tacka Kristian för allt hårt arbete han har lagt ned, först som CFO och under det senaste året som vd. Det har varit ett tufft år med tanke på pandemi, företagsrekonstruktionerna av dotterbolagen och försäljning av Departments & Stores och Polarn O. Pyret. Kristian har lotsat företaget på ett mycket bra och förtjänstfullt sätt under denna period. Vi önskar Kristian all lycka i sin nya befattning. Styrelsen kommer omedelbart att påbörja sökandet efter en ersättare, säger Per Thunell, styrelseordförande i RNB.

Han har verkat på posten som vd och koncernchef hos RNB sedan 1 januari 2020 men han har arbetat för den krympande modekoncernen, där nu endast modekedjan Brothers kvarstår, sedan 2015 och arbetade dessförinnan som ekonomi- och finanschef.

Likt Polarn O. Pyret och Departments & Stores ska även Brothers säljas. På Habits fråga om när och om det finns intressenter svarar Kristian Lustin "Arbetet med Brothers fortgår och vi presenterar information när det finns information att presentera".

Kristian Lustin har har sex månaders uppsägningstid.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093