23948sdkhjf

Aplace samarbetar med pop up-tvätteri

Modebutikskonceptet Aplace, med butiker i Stockholm och Malmö samt e-handel, inleder samarbete med konstnärskollektivet och färgkonstnärerna Mushy som både ska färga om kunders sängkläder och sälja unika och upcyclade plagg och miljöcertifierade DIY-färgkit från Färgkraft.

– Vi vill fortsätta pusha vår hållbarhetsresa framåt och inspirera våra kunder till att göra smarta val, utan att kompromissa med uttryck och kvalitet. Vårt samarbete med Mushy är ett tydligt exempel på detta, säger Kristian Rajnai, Aplace, i en kommentar.

Från den 6:e maj  får ett begränsat antal kunder tillgång till en unik service där de kan få bäddset omfärgade. Efter besöket i butiken i Brunogallerian på Södermalm i Stockholm flyttar tvätteriet ned till butiken i Malmö den 20 maj för en två veckor lång vistelse.

– Det är spännande för att det handlar om att hela tiden testa nya tekniker och färger så man hela tiden utvecklas och inspireras av själva processen, säger Ebba Ulander, en av de tre medlemmarna i Mushy-kollektivet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109