23948sdkhjf

Föreslås till Wesc

Valberedningen i Wesc, som håller på att byta verksamhetsinriktning och i framtiden ska heta Vestum, föreslår att Anders Rosenqvist och Olle Nykvist väljs in som nya ledamöter i styrelsen.

Därtill föreslås omval av Johan Heijbel till ledamot och Per Åhlgren föreslås omväljas till styrelseordförande. "Mot bakgrund av den föreslagna verksamhetsändringen föreslås inte omval till styrelsen av vd Joseph Janus som ledamot", heter det i ett pressmeddelande.

– Anders och Olle tillför spetskompetens till styrelsearbetet inom olika områden och kompletterar resterande del av styrelsen mycket väl. Anders har över 30 års erfarenhet av att bygga bolag, såväl nationellt som internationellt, och tillför gedigen kunskap och erfarenhet som infrastruktur- och fastighetsentreprenör. Även Olle, med sin breda bakgrund inom affärsjuridiken, tillför styrelsen mycket värdefull erfarenhet. Vi ser fram emot deras engagemang i styrelsearbetet, säger Per Åhlgren, styrelseordförande.

Anders Rosenqvist är järnvägs- och fastighetsentreprenörägare och vd för Rosenqvist Gruppen och är därtill styrelseledamot i bland annat Rosenqvist Gruppen, Rosenqvist Entreprenad, XYZ Maskin AB samt vice ordförande i Företagarna Vallentuna.

Olle Nykvist är verksam som advokat och delägare på Ciro Advokatbyrå. Han har tidigare arbetat som bland annat Group Legal Counsel på Ericsson.

Årsstämman äger rum den 20 maj 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109