23948sdkhjf

Tillbaka på chefspost hos NK i Göteborg

NK Göteborgs nya varuhuschef tillträder innan sommaren på nygammal post.

Dag Agård har rekryterats till posten som varuhuschef för NK Göteborg.

En tjänst han känner väl då han tidigare verkat på posten i 16 år och kommer tillbaka till varuhuset efter att under de senaste fyra åren varit handelsstrateg hos fastighetsbolaget Wallenstam. Där han haft uppdraget att arbeta med kommersiell utveckling av fastighetsbolagets handelsområden i Göteborg.

– Jag är mycket glad över att Dag Agård vill komma tillbaka till NK. Hans långa erfarenhet av strategiskt och operativt arbete för att utveckla handelsplatser i Göteborg är precis vad vi behöver nu. NK ska stärka sin position som ett varuhus i världsklass och jag ser fram emot att tillsammans med Dag fortsätta utvecklingen av vårt varuhus i Göteborg säger, Bo Wikare, vd Nordiska Kompaniet, i en kommentar.

Dag Agård efterträder Helene Ellebo, som varit tillförordnad varuhuschef i Göteborg, och hon lämnar när Dag Agård tillträder innan sommaren.

I ett pressmeddelande uppger NK att varuhuset har likt övrig cityhandeln påverkats av pandemin. Varuhuset är under ombyggnation och en större förändring pågår på varuhusets damplan och NK meddelar att flera nya varumärken väntar på varuhuset.

– NK är ett helt unikt varumärke och att få chansen att än en gång få kliva in som NK Göteborgs varuhuschef är en otrolig möjlighet. Mycket kommer såklart att vara bekant när jag börjar, men för fyra år sedan fanns inte NK:s e-handel och inte heller dotterbolaget NK Retail. Det är två nya förutsättningar som jag är övertygad om kommer att göra arbetet ännu mer intressant. Tillsammans med varuhusets medarbetare vill jag bidra till att stärka kundernas upplevelse av NK säger, Dag Agård, tillträdande varuhuschef för NK Göteborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078