23948sdkhjf

Afounds vd föreslås till Rockers styrelse

Joanna Hummel, vd för Afound som ingår i H&M Group, föreslås ta plats som ledamot i Rockers, som erbjuder tjänster inom betalningar, lån, krediter och sparande, styrelse. 

– Rocker utmanar bankerna genom att erbjuda finansiella tjänster som är smartare, lättare att använda och som ger konsumenten nya sätt att effektivisera sin ekonomi med stöd av datahantering och AI. Vi går nu in i en intensiv fas med allt snabbare produktbreddning och en internationell expansion. Därmed är det också naturligt att styrelsen förändras. Med Joanna Hummel som föreslagen ny ledamot får Rockers styrelse ytterligare förstärkning inför vår internationella expansion och inom digitala konsumentprodukter, säger Dennis Ahlsén, grundare i en kommentar.

Stämman föreslås även välja grundaren Dennis Ahlsén till ny styrelseordförande i bolaget då nuvarande ordförande Ann Krumlinde har avböjt omval. 

Därtill föreslås omval av ledamöterna Richard Sandenskog, Schibsted, Christian Krüeger, LMK, Vivianne Holm, Ann-Sophie Hesser och Jonas Hultin, grundare.

Schibsteds ägarrepresentant i Rockers styrelse Raoul Grünthal har meddelat att han senare i år kommer att lämna Schibsted och därför inte står till förfogande för omval. 

Fintechföretaget Rockers årsstämma äger rum den 17 maj i år. Joanna Hummel är även styrelseledamot i Inet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125