23948sdkhjf

Går till Yaytrade – har längre förflutet hos Tiger of Sweden

Ska vara delaktig i att skapa en "ledande cirkulär marknadsplats inom fashion- och livsstilssegmentet".

Robert Wilson kliver på som global försäljningschef för Ytrade Group som driver plattformen Yaytrade. Han ska bland annat ansvara för försäljning av utgående lager, samples och returer och även arbeta med bolagets påbörjade expansion. 

– Det är väldigt givande att få arbeta med ett så fantastiskt team av duktiga kollegor som vi har på Yaytrade där vi ständigt är agila och anpassningsbara mot efterfrågan. Det finns ett stort värde i att Yaytrade utvecklat en egen marknadsplattform som gör oss skalbara och flexibla till våra kunders behov. Signalerna är tydliga och vi förtydligar vårt fokus mot en multimiljardmarknad inom overstock- och sample sales, som vi ska ta en tydlig position i, med Europa som start. Det innefattar dock inte att vi släpper våra andra affärsvertikaler inom premium second hand. Vi är här för att skapa en ledande cirkulär marknadsplats inom fashion- och livsstilssegmentet, säger David Knape, vd, Ytrade Group i en kommentar.

Robert Wilson har ett längre förflutet i modebranschen och har bland annat arbetat som sales director och commercial product manager på Tiger of Sweden där han var verksam under 15 år. Han kommer närmast från vd-posten på W-agency som han också grundat.

– Jag är otroligt entusiastisk till att ansluta mig till Yaytrade. Bolaget befinner sig i en utvecklings- och expansionsfas med ett tydligt fokus på premium fashion och hållbarhet, vilket känns helt rätt i tiden. Med min tidigare erfarenhet och kunskap kommer jag bidra inom bolagets olika affärsområden och framtida tillväxt. Jag är övertygad om att vi har alla förutsättningar att bli marknadsledare inom vårt segment och ser med tillförsikt framemot att få vara en del av Yaytrade, utveckla bolaget och öppna upp dörrarna till det stora nätverk jag besitter inte bara i Sverige utan även internationellt, säger Robert Wilson, tillträdande global försäljningschef.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094