23948sdkhjf

Stayhard lanserar ny sajt

Läggs på Ellos Groups gemensamma plattform.

Stayhard lanserar en ny  e-handelssajt för samtliga marknader i Norden. Den uppgraderade sajten ligger på Ellos Groups gemensamma plattform och ska erbjuda ”förhöjd personlig inspiration, enklare navigation och ett mer kundanpassat produktsortiment för en ännu bättre och snabbare shoppingupplevelse”, heter det i ett pressmeddelande.

– Lanseringen av nya Stayhard.se ser vi som ett naturligt nästa steg för att ta shoppingupplevelsen för våra kunder till nästa nivå. Den nya sajten ger oss väsentligt förbättrade verktyg att tillmötesgå våra kunders efterfrågan och presentera vårt växande sortiment och kreativa innehåll tre gånger så snabbt som tidigare, säger Malin Hultqvist Claesson, vd, Stayhard i en kommentar.

Den nya sajten ska förutom att vara snabbare även vara designad och optimerad för mobilen.

– Stayhard har under de senaste åren gjort stora framsteg med ett förstärkt sortiment, tillspetsad kommunikation och nu en ny e-handelssajt. Vi är mycket glada att välkomna Stayhard.se till Ellos Groups gemensamma plattform, en av de snabbaste och mest inspirerande på marknaden, säger Hans Ohlsson, vd, för Ellos Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078