23948sdkhjf

Care of Carl öppnar secondhand-avdelning

Care of Carl gör en secondhand-satsning och öppnade i veckan en ”pre-owned-avdelning” för herrmode där kunder kan sälja och handla tidigare ägda plagg och skor i premiumsegmentet som också ska vara inköpta via e-handlaren.

– Vi har alltid trott på långsiktiga investeringar i kvalitet som håller över tid och bortom trender. Samtidigt tror vi på att låta någon glädjas åt plagg som någon annan har vuxit ur, eller tappat glöden för. Arbetet med Care of Carl Pre-owned har pågått en längre tid, för att nå bästa möjliga användarupplevelse och kvalitet, så det känns fantastiskt att äntligen kunna lansera denna avdelning som ett led i att arbeta med en mer cirkulär affärsmodell, säger Henning Källqvist, vd och grundare av Care of Carl.

Efter kvalitetskontroll  kan kunderna få möjlighet att sälja avlagda plagg på sajten; först via ett formulär och digitala foton som laddas upp av kunden. Därtill skapar e-handlaren nya plaggbeskrivningar som kombineras med information som storlekstabeller och materialkompositioner i samband med att plagget tas emot för försäljning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11