23948sdkhjf

Pitti Uomo tror på fysisk mässa till sommaren

Hoppas kunna arrangera mässa i juni. Arrangören kommunicerar även datum för barnmode- och materialmässorna.

Trots rådande coronapandemiläge kommuniceras nu italienska mässarrangören Pitti Immagine, som bland annat ligger bakom herrmodemässan Pitti Uomo, datum för kommande sommar och hoppas kunna bjuda in till fysiska möten. Detta i kombination med den digitala plattformen som ska rulla parallellt.

På tisdagen kommunicerade mässan datumen för Pitti Uomo som arrangörren hoppas ska kunna äga rum på Fortezza da Basso i Florens mellan den 15 till 17 juni. Däremot planeras mässan äga rum under tre dagar mot som tidigare, pre coronapandemin, fyra dagar. Barnmodemässan Pitti Bimbo ska enligt planerna äga rum den 23 till 25 juni på Fortezza da Basso.

Planen är även att materialmässan Pitti Filati ska kunna arrangeras fysiskt på Stazione Leopolda i Florens den 30 juni till den 2 juli.

Registrering för att delta öppnar under första veckan i april.

”Vi öppnar registreringar för nästa sommarcykel för att ge företag några tydliga referenspunkter för att schemalägga aktiviteter, vid är dock fullt medvetna om att vi fram till sommaren noggrant måste följa utvecklingen av hälsoläget. Vi kommer att agera snabbt oavsett omständigheterna”, säger Raffaello Napoleone,vd,Pitti Immagine i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.111