23948sdkhjf

Från H&M till J.Lindeberg

Mathilda Wilhelmsdotter har rekryterats till J.Lindeberg och kliver i mars in som pr- och showroomansvarig för modemärket i Skandinavien och Storbritannien.

– Mathildas bakgrund och erfarenhet är spot on för den här rollen. Med ett gediget nätverk och stor förmåga att bygga relationer blir hon en nyckelspelare på Marknadsavdelningen när J.Lindeberg fortsatt stärker sitt varumärke globalt, säger Karin Elwin, marknadschef,  J.Lindeberg i en kommentar.

Mathilda Wilhelmsdotter kommer närmast från en liknande roll hos H&M där hon arbetat sedan i december 2016. Hos H&M har hon även tagit hand om modejättens influencersamarbeten.

Dessförinnan arbetade hon hos Lindex och hon har även ett förflutet som projektledare och pr-konsult för agenturen Lund & Lund och Studio Bon.

”J.Lindeberg befinner sig i en expansiv fas och den snabba digitaliseringen gör att man ser stora möjligheter att nå ut till nya målgrupper”, skriver modebolaget i ett pressmeddelande.

– Jag ser mycket fram emot att börja jobba på J.Lindeberg och få vara en del i den spännande och expansiva fas företaget nu går in i. Jag tar med mig erfarenheter från såväl PR aktiviteter, influencer marketing och event som jag tror kommer att vara viktiga komponenter framåt, säger Mathilda Wilhelmsdotter i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078