23948sdkhjf

Ny duo till Stadium

Värvar från Babyshop och Specsavers.

Stadium har rekryterat Saana Rotkirch till tjänsten som head of store operations för Stadiumkonceptet i Finland. Hon kommer närmast från en liknande roll hos Specsavers i Finland där hon stöttat 50 franchisebutiker.

– Det känns fantastiskt att kunna välkomna Saana till teamet. Saana kommer med erfarenhet från en del av retail som både förändrats och utvecklats väldigt snabbt de senaste åren. Med sin erfarenhet och sitt ledarskap kommer Saana att komplettera det redan starka och framgångsrika Stadium Finland-teamet, säger Magnus Wåhlander, vd för Stadium, i en kommentar.

Saana Rotkirch tillträder den 1 mars.

Stadium har även rekryterat Miranda Nanhed till tjänsten som inköpsansvarig, buying director, för purchase & category hos sportkedjan. Hon kommer närmast från posten som inköpschef hos Babyshop-gruppen.

– Miranda har en lång bakgrund inom inköp och hur det ska drivas på ett strukturerat sätt. Med den utveckling som nu sker inom Stadium kommer den övergripande ledningen av purchase & category-arbetet att se annorlunda ut. Här kommer Miranda att tillföra erfarenhet och kompetens. Vi har idag en P&C organisation som är grymma på sports retail, produktval, design och produktion. Nu förstärker vi i ledningsfunktionen inför framtiden, säger Magnus Wåhlander, vidare.

Miranda Nanhed tillträder den 15 mars.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125