23948sdkhjf

Lindex rekryterar marknadsdirektör internt

Har arbetat för Lindex sedan 2019 men har även ett längre förflutet från mediebyråvärlden.

Linda Olsson kliver på som global marknadsdirektör för Lindex. Hon rekryteras internt och har arbetat för modekedjan sedan 2019 som marknads- och strategichef. Hon är för närvarande operativt ansvarig för Lindex marknadsavdelning. 

– Lindex har alltid varit ett varumärke som legat mig varmt om hjärtat, både som kund och professionellt. När jag fått möjligheten att lära känna Lindex från insidan och se alla fantastiska medarbetare som varje dag jobbar mot vårt högre syfte - to empower and inspire women everywhere - gör det mig otroligt stolt. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med detta talangfulla team och utveckla Lindex som ett starkt globalt varumärke, säger Linda Olsson i en kommentar.

Hon tillträder den 1 mars och tar även plats i koncernledningen.

Linda Olsson har även ett förflutet från mediebyråvärlden och värvades till Lindex från Carat och som kundansvarig för mediebyråns Göteborgskontor. Hon satt även i ledningsgruppen för Carat Sverige.

– Jag är mycket glad över att Linda Olsson tillträder som ny global marknadsdirektör på Lindex. Med sin gedigna bakgrund inom marknadsföring och varumärkespositionering kommer Linda ha en nyckelroll i Lindex fortsatta utveckling som globalt modeföretag, och vara drivande i att stärka Lindex varumärke och vässa kundupplevelsen i alla kanaler”, säger Susanne Ehnbåge, vd, för Lindex.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094